Waar emotie zich vertaalt in gastromie...

Restaurant Zicht, gelegen op een boogscheut van het stadscentrum en de Muur van Geraardsbergen, opende in juni 2021 de deuren. 


Kwinten Boelen, gebeitelde gastronoom en professionele keukenchef, gaat samen met zijn partner Hélène Dufermont, gastvrouw met een hart voor hospitality, de uitdaging aan om de culinaire mogelijkheden in de regio te gaan uitbreiden. 


Wij serveren u een Frans/Belgische gastronomische keuken, verfijnd en ongecompliceerd, smaakvol en puur. Van amuse tot koffie werden de gerechten met passie en kennis uitgewerkt door de chef.


Zijn kennis heeft Kwinten in de loop der jaren verworven, zowel onder de gastronomische vleugels van een aantal Vlaamse topchefs, binnen zijn eigen hoogstaand cateringbedrijf als onder de noemer van Relais & Chateaux in Wallonië. Kwinten’s passie voor een pure en expressieve keuken resulteert in verfijnde gerechten op hoog niveau. Hij gebruikt het beste wat de natuur hem brengt en plukt hiervoor graag uit eigen tuin.

Hélène verwelkomt jullie graag in het restaurant, dat als ervaren gastvrouw. Ook haar verschillende ervaringen binnen de hotellerie vormen de perfecte basis om gasten in de watten te leggen tijdens hun bezoek aan Restaurant Zicht en de culinaire beleving op de bovenste trap te plaatsen.


Dat culinair genot vertaalt zich vooral in seizoensgebonden vier-, vijf- of zesgangen ontdekkingsmenu's alsook een weeklunch (enkel 's middags) van woensdag tot vrijdag. Wij openen éénmaal per maand onze deuren op zondag en serveren dan onze zesgangen menu.
Wij hopen u alvast binnenkort te mogen ontvangen.


Culinaire groeten, 

Kwinten en Hélène