De keuken.


Restaurant Zicht biedt een seizoensgebonden 4-, 5- of 6-gangen menu aan waarbij u zich laat leiden door Kwinten's inspiratie. Hij, op zijn beurt, laat zich leiden door de seizoenen, regionale specialiteiten en pure smaken.




Ontdekkingsmenu

(16/08 -  15/10/2023)


 

schelvis

tomaat | zeekraal | focaccia

(supplement kaviaar: 20,00€)

 

 

butternut

blauwschimmel | sinaasappel | zatar

 

 

pieterman *

lamsoor  | mossel  | saffraan  

 

 

wilde eend **

ravioli   |  braambes  | rode biet

 

 

rund

 dragon | wortel  | spitskool 

 

 

abrikoos

rijst |  witte chocolade | pistache


 


Menu 4 gangen | 70                Aangepaste wijnen (3 glazen)  | 37

Menu 5 gangen | 87*              Aangepaste wijnen (4 glazen) | 45

Menu 6 gangen | 98 **           Aangepaste wijnen (5 glazen) | 52 (enkel 's avonds)

Supplement kaas | 17             Kaas i.p.v. nagerecht | 12

(prijzen geldig tot december 2023)




Op vrijdag en zaterdag avond wordt enkel onze 6-gangen menu geserveerd.

Bob-formules (halve glaasjes wijn) beschikbaar.


Wij werken iedere middag met een weeklunch (wo-vrij) aan €47,00 per persoon.

Ook hier staan seizoensproducten steeds centraal. 


De chef werkt voor de allerkleinsten (-10j) niet met een vaste kaart maar komt aan tafel graag even polsen waar zij het liefst van smullen. Mogen wij u vragen om ons in uw reservatie te vermelden of er kids in het gezelschap zijn, enkel dan kan de chef een aangepast menu voorzien.


Wij kunnen slechts rekening houden met bepaalde allergenen of intoleranties (enkel notenallergie en schaal- en schelpdieren) bij het bereiden van uw gerecht. U mag ons hier bij reservatie van op de hoogte brengen. 

Een vegetarisch alternatief kan op aanvraag. Vegan, lactosevrij of glutenvrij koken is voor onze keuken op dit moment niet haalbaar.

Restaurant Zicht kan een supplement aanrekenen voor bepaalde aanpassingen in de gerechten.



Laatste bestelling ontdekkingsmenu om 12u45 en 19u15.