De keuken.


Restaurant Zicht biedt een seizoensgebonden 4-, 5- of 6-gangen menu aan waarbij u zich laat leiden door Kwinten's inspiratie. Hij, op zijn beurt, laat zich leiden door de seizoenen, regionale specialiteiten en pure smaken.




Ontdekkingsmenu


schelvis

 

algen | mierikswortel | rammenas

 

butternut

 

vadouvan | boerenkool | sinaasappel

 

coquilles*

 

witloof | dressing van truffel | beurre blanc

 

(supplement verse truffel : € 12,00)

 

ganzenlever**

 

knolselder | brioche | speculaas

 

hert

 

pastinaak | aardappel | kweepeer

 

yoghurt

 

rode biet  | pistache | meringue

 

Menu 4 gangen | 60                Aangepaste wijnen (3 glazen)  | 30

Menu 5 gangen | 75*              Aangepaste wijnen (4 glazen) | 37

Menu 6 gangen | 90 **           Aangepaste wijnen (5 glazen) | 45 (enkel 's avonds)

Supplement kaas | 15             Kaas i.p.v. nagerecht | 12



Op vrijdag en zaterdag avond worden enkel 5- of 6-gangen menu's geserveerd.


Daarnaast werken we iedere middag met een weeklunch (di-vr) aan €40,00 per persoon.

Ook hier staan seizoensproducten steeds centraal.


De chef werkt voor de allerkleinsten niet met een vaste kaart maar komt aan tafel graag even polsen waar zij het liefst van smullen.


Wij houden graag rekening met eventuele allergenen of intoleranties bij het bereiden van uw gerecht. U mag ons hier bij reservatie van op de hoogte brengen. 


Laatste bestelling ontdekkingsmenu om 13u00 en 20u00.