De keuken.


Restaurant Zicht biedt een seizoensgebonden 4-, 5- of 6-gangen menu aan waarbij u zich laat leiden door Kwinten's inspiratie. Hij, op zijn beurt, laat zich leiden door de seizoenen, regionale specialiteiten en pure smaken.




Ontdekkingsmenu


kalfstartaar

 

walnoot | appel | knolselder

 

pladijs *

 

oesterbéarnaise | dragon | prei

 

aardpeer

 

hazelnoot | mosterdsla | earl gray

 

ris de veau **

 

champignons | kervelknol | parmezaan

 

wilde eend

 

rode biet | jeneverbes | waterkers

 

baba

 

rhum  | banaan | vanille

 

Menu 4 gangen | 60                Aangepaste wijnen (3 glazen)  | 30

Menu 5 gangen | 75*              Aangepaste wijnen (4 glazen) | 37

Menu 6 gangen | 90 **           Aangepaste wijnen (5 glazen) | 45 (enkel 's avonds)

Supplement kaas | 15             Kaas i.p.v. nagerecht | 12
















Op vrijdag en zaterdag avond worden enkel 5- of 6-gangen menu's geserveerd.


Daarnaast werken we iedere middag met een weeklunch (di-vr) aan €38,00 per persoon. Restaurant Zicht biedt ook een à la carte mogelijkheid. Ook hier staan seizoensproducten steeds centraal.


De chef werkt voor de allerkleinsten niet met een vaste kaart maar komt aan tafel graag even polsen waar zij het liefst van smullen.


Wij houden graag rekening met eventuele allergenen of intoleranties bij het bereiden van uw gerecht. U mag ons hier bij reservatie van op de hoogte brengen.