De keuken.


Restaurant Zicht biedt een seizoensgebonden 4-, 5- of 6-gangen menu aan waarbij u zich laat leiden door Kwinten's inspiratie. Hij, op zijn beurt, laat zich leiden door de seizoenen, regionale specialiteiten en pure smaken.


Reserveer uw tafel via de knop onder onze menu.



Ontdekkingsmenu

(25/10 - 10/12/2022)


zalmforel

bloemkool | waterkers | amandel

(supplement kaviaar: 20,00€)

 

coquille *

butternut | peterselie |  lardo

 

spitskool

pijnboompit  |  zatar | beurre noisette

 

kreeft **

dim sum  | knolselder  | soja

 

fazant

 pastinaak | akkerzwam | truffel

 

peer

gezouten karamel |  kardemom | witte chocolade


 


Menu 4 gangen | 68                Aangepaste wijnen (3 glazen)  | 35

Menu 5 gangen | 83*              Aangepaste wijnen (4 glazen) | 42

Menu 6 gangen | 95 **           Aangepaste wijnen (5 glazen) | 49 (enkel 's avonds)

Supplement kaas | 15             Kaas i.p.v. nagerecht | 12





Op vrijdag en zaterdag avond worden enkel 5- of 6-gangen menu's geserveerd.

Bob-formules (halve glaasjes wijn) beschikbaar.


Daarnaast werken we iedere middag met een weeklunch (di-vrij) aan €45,00 per persoon.

Ook hier staan seizoensproducten steeds centraal. De lunch wordt niet geserveerd op feestdagen.


De chef werkt voor de allerkleinsten (-10j) niet met een vaste kaart maar komt aan tafel graag even polsen waar zij het liefst van smullen. Mogen wij u vragen om ons in uw reservatie te vermelden of er kids in het gezelschap zijn, enkel dan kan de chef een aangepast menu voorzien.


Wij houden graag rekening met eventuele allergenen of intoleranties bij het bereiden van uw gerecht. U mag ons hier bij reservatie van op de hoogte brengen. 

Een vegetarisch alternatief kan op aanvraag. Wij zijn niet in de mogelijkheid om vegan alternatieven te serveren.



Laatste bestelling ontdekkingsmenu om 12u45 en 19u45.