De keuken.


Restaurant Zicht biedt een seizoensgebonden 4-, 5- of 6-gangen menu aan waarbij u zich laat leiden door Kwinten's inspiratie. Hij, op zijn beurt, laat zich leiden door de seizoenen, regionale specialiteiten en pure smaken.


Reserveer uw tafel via de knop onder onze menu.



Ontdekkingsmenu

(29/08 - 23/10/2022)


flan bisque

mossel  |  courgette  |  lavas

(supplement 10g kaviaar: 20,00€)

 

butternut

vadouvan  | champignon |  tapioca

 

catch of the day *

kruidenkorst  |  tomaat  |  basilicum

 

langoustine **

koolrabi  |  ponzu  |  umeboshi

 

kalf

 rucola | paprika | bulgur

 

braambes

amandel  |  biscuit  |  vanille


 


Menu 4 gangen | 65                Aangepaste wijnen (3 glazen)  | 35

Menu 5 gangen | 80*              Aangepaste wijnen (4 glazen) | 42

Menu 6 gangen | 95 **           Aangepaste wijnen (5 glazen) | 49 (enkel 's avonds)

Supplement kaas | 15             Kaas i.p.v. nagerecht | 12





Op vrijdag en zaterdag avond worden enkel 5- of 6-gangen menu's geserveerd.

Bob-formules (halve glaasjes wijn) beschikbaar.


Daarnaast werken we iedere middag met een weeklunch (di-vrij) aan €45,00 per persoon.

Ook hier staan seizoensproducten steeds centraal. De lunch wordt niet geserveerd op feestdagen.


De chef werkt voor de allerkleinsten niet met een vaste kaart maar komt aan tafel graag even polsen waar zij het liefst van smullen.


Wij houden graag rekening met eventuele allergenen of intoleranties bij het bereiden van uw gerecht. U mag ons hier bij reservatie van op de hoogte brengen. 

Een vegetarisch alternatief kan op aanvraag. Wij zijn niet in de mogelijkheid om vegan alternatieven te serveren.



Laatste bestelling ontdekkingsmenu om 12u45 en 19u45.