Restaurant Zicht biedt een seizoensgebonden 4-, 5- of 6-gangen menu aan waarbij u zich laat leiden door Kwinten's inspiratie. Hij, op zijn beurt, laat zich leiden door de seizoenen, regionale specialiteiten en pure smaken.
Reserveer uw tafel via de knop onder onze menu.
Ontdekkingsmenu
(22/05/23 - 02/07/2023)
ganzenlever
doperwt | sorbet | Oost-Indische kers
venkel
dragon | bulgur | piment d’Espelette
zeeduivel *
courgette | paprika | bisque
(supplement kaviaar: 20,00€)
kreeft **
ravioli | wortel | consommé
Duroc d’Olives
snijboon | olijf | aardappel
rabarber
yoghurt | vlierbloesem | samba
Menu 4 gangen | 68 Aangepaste wijnen (3 glazen) | 37
Menu 5 gangen | 85* Aangepaste wijnen (4 glazen) | 45
Menu 6 gangen | 95 ** Aangepaste wijnen (5 glazen) | 52 (enkel 's avonds)
Supplement kaas | 17 Kaas i.p.v. nagerecht | 12
(prijzen geldig tot juli 2023)
Op vrijdag en zaterdag avond wordt enkel onze 6-gangen menu geserveerd.
Bob-formules (halve glaasjes wijn) beschikbaar.
Wij werken iedere middag met een weeklunch (wo-vrij) aan €47,00 per persoon.
Ook hier staan seizoensproducten steeds centraal.
De chef werkt voor de allerkleinsten (-10j) niet met een vaste kaart maar komt aan tafel graag even polsen waar zij het liefst van smullen. Mogen wij u vragen om ons in uw reservatie te vermelden of er kids in het gezelschap zijn, enkel dan kan de chef een aangepast menu voorzien.
Wij kunnen slechts rekening houden met bepaalde allergenen of intoleranties (enkel notenallergie en schaal- en schelpdieren) bij het bereiden van uw gerecht. U mag ons hier bij reservatie van op de hoogte brengen.
Een vegetarisch alternatief kan op aanvraag. Wij zijn niet in de mogelijkheid om vegan alternatieven te serveren.
Restaurant Zicht kan een supplement aanrekenen voor bepaalde aanpassingen in de gerechten.
Laatste bestelling ontdekkingsmenu om 12u45 en 19u15.